Accent Travel & Events a investit într-o platformă care ușurează căutarea/găsirea biletelor de avion

0
305

DRCT, furnizor de tehnologie deținător al celui mai înalt standard de certificare ca agregator  IATA NDC (nivelul 4), standard necesar companiilor din turism care vor să ofere servicii optime de călătorie clienților lor, a implementat în parteneriat cu Accent Travel & Events o platformă de distribuție similară Uber, care reunește companiile aeriene într-un singur ecosistem, potrivit unui comunicat de presă.

NDC este cea mai recentă tehnologie din industria aviației lansată de IATA pentru dezvoltarea unui nou standard de transmitere a datelor despre biletele de avion comercializate și toate informațiile referitoare la tarife, servicii incluse, valabilitate etc, de la companiile aeriene spre agențiile de turism, pentru clienții acestora, călători de business ori de agrement/turism.

DRCT permite tuturor agențiilor de turism, fie că sunt clasice, de tip online – OTA (online travel agencies), specializate în managementul călătoriilor de afaceri – TMC (Travel Management Company) ori Metasearch-uri să ajungă la toate informațiile despre biletele puse în vânzare de companiile aeriene prin NDC, direct din GDS (sistemele globale de distribuție și comercializare a biletelor de avion). Conținutul NDC care poate fi accesat vine de la companii aeriene precum Lufthansa Group, British Airways, Air France/KLM, Ukraine International Airlines, Aegean Group și multe altele. Accesul se face prin intermediul unui software, integrat direct în browser, care folosește inteligența artificială și este conceput pentru a facilita activitatea zilnică a agentului emitent. Este ușor de instalat și intuitiv de utilizat.

Utilizatorii DRCT au acces la toate rutele și tarifele oferite de companiile aeriene fără a plăti taxe suplimentare de GDS, permitându-le să economisească de la 15 până la 200 de euro pe bilet. DRCT nu impune un target privind numărul de bilete emise, iar agenția rămâne titulara rezervărilor.

Viktor Nekrylov, co-fondatorul DRCT, declară: „Așteptam cu nerăbdare colaborarea cu Accent Travel & Events în România și Republica Moldova. Împreună ne dorim să aducem NDC-ul mai aproape de agenții, pentru a avea acces la toate tarifele disponibile și pentru a beneficia de noi oportunități de creștere a veniturilor. Obiectivul nostru este ca agențiile să poată adopta cu usurintă NDC-ul și să se bucure de avantajele pe care acesta le oferă: disponibilitatea locurilor și tarifele unice.”

Lucian Boronea, CEO Accent Travel & Events, declară: „Suntem onorați că am fost desemnați unic reprezentant al DRCT pe piețele din România și Republica Moldova, un furnizor de tehnologie care folosește inteligența artificială pentru a construi o nouă platformă de distribuție care să reunească conținutul companiilor aeriene NDC într-un ecosistem solid. Acest parteneriat se adaugă celorlalte proiectele locale și globale pe care Accent Travel & Events le desfășoară folosind diverse soluții tehnologice pentru care s-au făcut investiții semnificative în ultimii ani. DRCT  este un soft web integrat în GDS, care facilitează accesul la toate zborurile si tipurile de tarife comercializate de companiile aeriene tuturor clienților și partenerilor Accent Travel & Events, completând conținutul existent oferit prin GDS și alți agregatori de companii low cost.

***

Accent Travel & Events este o agenție de turism cu 22 de ani de experiență, care operează prin trei divizii de business. Prima divizie este „managementul călătoriilor de afaceri”, fiind partener exclusiv Egencia în România din 2009, gestionând un portofoliu mare de clienți locali și globali. A doua divizie acționează ca un „distribuitor de conținut”, accentul pus pe tehnologie și pe procesele automate au poziționat Accent Travel & Events ca un distribuitor de conținut hotelier și aerian. Divizia de “leisure” funcționează prin intermediul site-ului web www.accenttravel.ro, oferind vacanțe în România și în străinătate, precum și o gamă variată de servicii: bilete de avion, hoteluri, pachete charter, city-break, croaziere și vacanțe exotice. Agentia are birouri în București, Ploiești și o franciză în orașul Râmnicu Vâlcea.

DRCT este o companie de tehnologie înființată în Malta, în septembrie 2017.  Este furnizor de tehnologie recunoscut ca reformator și certificat ca agregator IATA NDC de către cele mai importante companii aeriene europene, Lufthansa Group, Air France, KLM, British Airways, Aegean Airlines Iberia, Ukraninan Airlines, și în curs de certificare cu numeroase companii precum Emirates Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines.

DRCT deține cel mai înalt standard de certificare ca agregator IATA NDC (nivelul 4), standard necesar oricărui furnizor de tehnologie care dorește să distribuie cele mai importante informații și funcționalităţi necesare managementului călătoriei.

DRCT are proiecte în derulare în Malta, Germania, Georgia, Azerbaijan, Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.