Administratorul judiciar al lui anunță de ce a ajuns Dinamo unde este acum: ”Nu putea să șuteze în minge”

0
419


Problemele financiare ale echipei au ajuns la un nivel uriaș, iar fosta campioană a României trece prin momente cumplite. Problemele financiare sunt într-un punct aproape imposibil de recuperat.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, crede că vechea administrare a clubului a fost deficitară.

Astăzi am fi vorbit de încă 3-4 milioane de euro datorii, dacă nu ar fi fost banii strânși de DDB și banii din drepturile TV. Jucătorii aveau o vârstă la care nu mai puteau face performanță, dar erau plătiți cu 25.000 – 30.000 de euro pe lună. 

Antrenorul de portari era plătit foarte bine, dar avea probleme cu picioarele și nu putea să șuteze în minge! Îți vine să râzi, dar când vezi cât s-a cheltuit cu aceste lucruri îți vine să plângi.

În mod normal, un club precum Dinamo ar trebui să trăiască fără niciun fel de probleme în Liga 1. Dar salariile mari moștenite și cheltuielile mari lăsate de spaniole sunt greu de gestionat. Următoarele 6 luni sunt decisive! 

E clar că acești spanioli au făcut totul după ureche și după principiul: ‘Hai să cheltuim cât mai mult, că oricum nu avem de unde să plătim’. Nu există o explicație logică pentru ce s-a întâmplat, putem doar să speculăm”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.