Aducerea lui Xavi, mai grea decât se credea! Cât trebuie să plătească Barcelona pentru a-l numi antrenor 

0
173


După eșecul cu Rayo Vallecano din campionat, 0-1, Joan Laporta a decis să renunțe la serviciile lui Ronald Koeman. Președintele Barcelonei s-a gândit că Xavi s-ar plia perfect pe noul proiect al catalanilor și a început tratativele cu Al Sadd. Doar că clubul din Qatar nu vrea să renunțe gratis la legenda spaniolă și îi cer Barcelonei să achite clauza de 10 milioane de euro pentru a-l numi tehnicianul echipei, potrivit presei din Qatar.

Până a-i convinge pe oficialii lui Al Sadd să mai renunțe la pretențiile financiare, Joan Laporta l-a numit antrenor interimar pe Sergi Barjuan. Venit de la echipa a doua a Barcelonei, spaniolul a condus meciurile cu Alaves, 1-1, și Dynamo Kiev, 1-0.

Xavi o antrenează pe Al Sadd din 2019. Iar în cei doi a reușit să câștige 7 trofee cu clubul din Qatar. 

În urmă cu patru luni, Joan a zis că Xavi e foarte tânăr, nu e pregătit și trebuie să aibă mai multă experiență. Acum se trezește dimineața și zice că Xavi este cel mai bun pentru clubul nostru. Încă o legendă pe care vor să o arunce pe ușa din spate? 

Pentru mine, Xavi nu trebuie să sufere, iar el are nevoie de oameni mai pregătiți!”, a spus Stoichkov pentru TUDN USA, potrivit Mundo Deportivo. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.