Ambasada SUA la București: Relația dintre Ucraina și NATO este o chestiune ce privește exclusiv Ucraina și cei 30 de aliați NATO. Rusia nu are niciun cuvânt de spus pe acest subiect!

0
1983


Ambasada SUA la București arată într-o postare pe Facebook că Rusia nu are nici un cuvânt de spus pe tema relației dintre Ucraina și NATO.

”Rusia trebuie să se alăture restului lumii în secolul XXI. În zilele noastre, națiunile suverane au dreptul de a alege liber ce aranjamente fac pentru securitatea lor, inclusiv în ce alianțe devin membre. Relația dintre Ucraina și NATO este o chestiune ce privește exclusiv Ucraina și cei 30 de aliați #NATO. Rusia nu are niciun cuvânt de spus pe acest subiect!”, se arată în postare ambasadei americane.

Postarea face parte dintr-un schimb de replici între diplomațiile celor două țări.

Rusia a cerut NATO să oprească extinderea spre est și să-și retragă trupele din statele din flancul estic – printre care și România. SUA și aliații NATO au respins pretențiile Rusiei, care acum are masați circa 100.000 de militari la granița cu Ucraina. (Foto: Ambasada SUA)Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.