Anca Dragu: Cabinetul Cioloș va merge în Parlament cu un program de guvernare concentrat asupra gestionării crizei sanitare și crizei prețurilor la energie

0
113

România are nevoie urgent de un guvern cu puteri depline, iar USR PLUS este pregătit să vină cu soluții, a scris pe Facebook preşedintele Senatului, Anca Dragu.

Aceasta a continuat: “Din păcate, refuzul PNL de a reface coaliția nu face decât să adâncească această criză, iar USR nu poate gira acest blocaj politic.

Tocmai de aceea am reacționat atunci când principiile noastre au fost încălcate, chiar dacă știam că vom risca să fim criticați. Pentru că e normal să îți asumi critici din partea oamenilor atunci când faci parte dintr-o echipă de guvernare. Nu am avut în minte câștiguri politice atunci când am luat deciziile în partid, am știut doar că trebuie să fim corecți, că așa s-a născut acest partid, din revoltă și dorința transparenței, și nu ne-am abătut de la calea pe care am ales-o.

Dacian Cioloş este unul dintre puținii politicieni capabili să prioritizeze responsabilitatea guvernării țării în fața carierei personale. Nu pentru funcții și carieră a făcut acest gest, ci pentru principiul corectitudinii.

Rămânem dedicați reformelor pe care le-am început.
Nu avem timp de pierdut”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.