Anunțul momentului în Liga 1: Mititelu jr., interzis pe stadioane după ce ar fi aruncat cu sticla în teren la meciul cu Rapid! Reacția patronului

0
81


Aproape de finalul meciului, o sticlă a fost aruncată în teren, în direcția lui Săpunaru, care se pregătea să execute o lovitură liberă. Cunoscut drept vulcanic din fire, fundașul a mers către tribuna unde se aflau oficialii lui FCU Craiova și s-a luat la ceartă cu ei, adresându-le injurii. 

La final, Adrian Mititelu jr. a dezvăluit că sticla aruncată a fost destinată de fapt arbitrului, mărturisind că a venit din partea tribunei sale. Cu toate astea, chiar Mititelu jr. ar fi cel care a aruncat cu sticla, iar pentru asta s-a ales cu o sancțiune dură.

„Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an. 

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive. 

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.

Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.