Argumente solide pentru care Lewandowski ar merita Balonul de Aur: ”Nimeni nu se apropie de asta”

0
333


Chiar dacă Leo Messi a cucerit Copa America alături de naționala Argentinei, Ferdinand scoate în evidență cifrele extraordinare ale lui Robert Lewandowski din acest sezon. 

Anul trecut, France Football a anunțat că nu va acorda Balonul de Aur din cauza pandemiei de COVID-19. 2020 a fost un an excelent pentru atacantul polonez, care a fost golgheterul lui Bayern și a reușit să câștige toate trofeele puse în joc alături de formația bavareză.

„Cred că îl merită anul acesta, datorită numărului de goluri pe care le-a marcat. Are deja 22 de reușite în acest sezon și e abia octombrie. Eu nu ajungeam la cifra asta nici măcar în mai!

Este un jucător de-a dreptul special. Ronaldo și Messi au fost mereu capul de afiș, întotdeauna, dar este vremea lui Lewandowski să câștige anul acesta. Apropo, în anul calendaristic, în cele 38 de meciuri pe care le-a jucat, a dat 50 de goluri.

Nimeni nici măcar nu se apropie de asta. Vorbim de fotbalul din prezent. Numărul de goluri e fantastic, dar marchează și orice tip de gol. Asta iubesc eu la el”, a spus Ferdinand, conform PSGtalk. 

În presa internațională a apărut informația cum că Leo Messi va fi desemnat Balonul de Aur în 2021. Ceremonia va avea loc pe 29 noiembrie, la Teatrul Chatelet, la Paris. Ar fi al șaptelea trofeu cucerit de Lionel Messi, ceea ce reprezintă un record.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.