AUR lansează un apel către toţi deputaţii să voteze împotriva introducerii certificatului verde COVID în România

0
97

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) lansează un apel către toţi deputaţii, să voteze împotriva introducerii certificatului verde COVID pe teritoriul României, formaţiunea arătând că prin acest document ”se impune o condiţie prealabilă pentru exercitarea dreptului la liberă circulaţie şi se promovează discriminarea pe criterii sanitare”, potrivit news.ro.

Deputatul George Simion, co-preşedinte AUR transmite, printr-un comunicat de presă, că urmează să fie supusă la vot în Camera Deputaţilor ordonanţa de urgenţă a lui Cîţu privind certificatul verde COVID.

Şi Claudiu Tîrziu, celălalt co-preşedinte al formaţiunii, afirmă că ”guvernul muribund Cîţu vrea să transforme cetăţenii României în vaccinaţi şi nevaccinaţi, în cetăţeni de rangul întâi şi cetăţeni de rangul doi”.

”Timpul a arătat că şi persoanele vaccinate se pot infecta şi transmite virusul, astfel că segregarea pe criterii sanitare este nu doar neconstituţională, ci şi stupidă. Decizia de a te vaccina sau nu trebuie să rămână o decizie personală. Respingem categoric orice formă de presiune din partea statului pe acest subiect”, a precizat Tîrziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.