Când Barca și Real se ceartă, Sociedad câștigă! Bascii sunt lideri și visează la un nou titlu după 40 de ani

0
120


În general o afacere între Barcelona și Real Madrid, în care s-au mai infiltrat în ultimii douăzeci de ani Atletico și Valencia, campionatul Spaniei are un lider surprinzător după 11 etape, Real Sociedad.

Aseară, bascii s-au impus pe terenul lui Celta Vigo cu 2-0, dar echipa senzație a acestui debut de sezon trebuie să-i mulțumească în primul rând portarului australian Mathew Ryan, care a făcut minuni între buturi.

Ultima dată când Real Sociedad a câștigat titlul în La Liga a fost acum 40 de ani, într-un sezon 1981-1982 în care echipa a speculat la maximum lupta dintre Barcelona și Real Madrid, clasate în final pe pozițiile a doua și, respectiv, a treia.

Acum, Real Madrid este momentan pe locul secund, în timp ce Barca se zbate în mediocritate la mijlocul clasamentului, în așteptarea noului antrenor care îl va înlocui pe Koeman. 

”Am fost mai exacți”, a spus antrenorul Imanol Alguacil după victoria cu Celta Vigo. Sociedad, cu vedetele David Silva, Oyarzabal, Isak sau Januzaj, visează frumos, mai ales că anul acesta a câștigat și Cupa (ediția din 2020, amânată din cauza Covid) după o așteptare de 34 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.