Cel puțin 30.000 de site-uri web au căzut în întreaga lume; sunt afectate site-urile unor companii aeriene, bănci, companii tehnologice

0
72

Cel puțin 30.000 de site-uri web au întreruperi în întreaga lume la această oră, potrivit zerohedge.com. Reuters scrie că site-urile web ale mai multor companii aeriene, bănci și companii de tehnologie, inclusiv Delta Air Lines (DAL.N), Costco Wholesale Corp (COST.O) și American Express (AXP.N) se confruntă astăzi cu întreruperi. Alte site-uri web care sunt afectate includ PlayStation Network, Fidelity, FedEx, Steam, UPS, Airbnb, Home Depot și Amazon, potrivit Downdector.

Acesta este al treilea astfel de incident într-un interval de doar două luni, după ce mai multe întreruperi au afectat rețelele sociale, site-uri guvernamentale și site-urile de știri din întreaga lume în iunie, unele rapoarte indicând o eroare la furnizorul de servicii de cloud computing din SUA Fastly.

Acum, furnizorul de servicii cloud Akamai Technologies (AKAM.O) a dat o alertă cu privire la un incident al serviciului „Edge DNS”, menționând o „întrerupere parțială” pe site-ul său și a declarat că investighează problema. „Suntem conștienți de o problemă emergentă cu serviciul DNS Edge”, a spus acesta pe site-ul său web.

Rapoartele utilizatorilor au arătat 4.000 de probleme pe site-ul Airbnb (ABNB.O), în timp ce aproximativ 1.800 de utilizatori Home Depot (HD.N) au raportat probleme, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector. Site-urile web nu au fost încărcate și au afișat erori de serviciu ale sistemului de nume de domeniu (DNS).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.