Cereri în căsătorie neconvenționale în Paris: Cuplurile își pun întrebarea în moduri creative în Orașul Iubirii/ Un partener a dorit ca imaginea sa să fie proiectată pe Turnul Eiffel

0
31


Cererea în căsătorie în Paris: trendul după pandemie și creșterea romanticismului.

Într-o după-amiază înnourată de iarnă, pe Pont de Bir-Hakeim, unul dintre podurile de pe râul Sena din inima Parisului, un covor roșu este răspândit, presărat cu petale, iar deasupra unui panou lumions se face o propunere de căsătorie. Ploaia nu îi descurajează pe cei implicați, iar momentele de bucurie sunt surprinse de un reporter CNN. Aceasta este o scenă obișnuită în orașul iubirii, unde mii de vizitatori vin anual să facă această întrebare importantă, conform platformei Proposal Paris de organizare a cererilor în căsătorie.

Rodrigo Mendoza, în vârstă de 33 de ani, a decis să se căsătorească cu prietena sa Ciera Rojas în iunie 2023 și a ales să o facă la Paris. El a organizat totul în avans, contactând un fotograf pentru o ședință foto cu Turnul Eiffel în fundal, unde a și făcut propunerea.

Aceste gesturi romantice par să devină din ce în ce mai populare după pandemia Covid-19, oamenii fiind dornici să recupereze timpul pierdut. Proposal Paris a raportat o creștere de 30% a cererilor primite între 2021 și 2023, iar Kiss Me in Paris, o companie specializată în organizarea de cereri în căsătorie, a observat o creștere de 50% a planurilor de propuneri între 2022 și 2023.

Un studiu realizat de site-ul american The Knot a constatat chiar că numărul americanilor care fac cereri în căsătorie în străinătate este acum mai mare decât înainte de pandemie.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.