Ciolacu: Cred că certificatul verde este o necesitate și o prioritate. Vom ajunge la o concluzie așteptată și predictibilă pentru români / PSD a votat împotrivă la Senat

0
124


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că certificatul verde este „o necesitate și o prioritate” și a susținut că în Parlament se va ajunge la „o concluzie așteptată și predictibilă pentru români”.

„Cred că certificatul verde în contextul european este o prioritate și pentru români. Am vorbit și cu domnul Rafila, și cu domnul Simonis, și am văzut și amendamentele depuse de doctorul Streinu-Cercel. Cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și predictibilă pentru români. Eu cred că e o necesitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul PSD.

Senatorii PSD au votat împotriva obligativității certificatului verde la locul de muncă. Legea se află acum la Camera Deputaților, care este forul decizional.

Alexandru Rafila a declarat vineri, la Digi24, că în ceea ce privește obținerea certificatului verde în România ar trebui elimitată orice fel de discriminare. În opinia sa, cei care se vaccinează cu vaccinuri ARN mesager ar trebui să poată obține documentul la zece zile după prima doză, la fel ca în cazul imunizării cu vaccinul în doza unică.

Acesta a mai precizat că românii au în continuare dileme în privinţa certificatului verde COVID, pentru că nu li s-a explicat ce este acest document și că se poate obține inclusiv cu testare.

Citește și

Surse: PSD vrea testare PCR și pentru anticorpi lunar pentru angajații nevaccinați din domeniile în care se va introduce certificatul verde la locul de muncă / Legea urmează să fie votată săptămâna viitoare

Sursa Foto: Inquam Photos / Ilona AndreiSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.