Ciucă: Guvernul va întruni minimul necesar de voturi; negocierile trebuie să continue până în ultimul moment

0
115

Premierul desemnat Nicolae Ciucă şi-a exprimat, sâmbătă, convingerea că guvernul propus de el va întruni voturile necesare pentru a trece de Parlament, precizând că negocierile cu celelalte partide “trebuie să continue până în ultimul moment”.

” Am subliniat şi ieri, subliniez şi astăzi că nu putem să facem abstracţie de cifre, dar am convingerea că Guvernul, în actuală formulă, cu actualul program, va întruni minimul necesar de voturi mergând pe responsabilitatea, pe stabilitatea şi pe nevoia de a rezolva problemele cetăţenilor români “, a declarat Ciucă, la Palatul Parlamentului, după depunerea listei de miniştri, întrebat pe ce voturi se bazează pentru ca Guvernul pe care-l propune să primească votul de învestire în Parlament.

“Eu sunt convins şi fac apel, din nou, la tot ceea ce înseamnă responsabilitatea tuturor membrilor Parlamentului, avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de soluţii pentru a depăşi această situaţie de criză. Şi sunt convins, nu vreau să dramatizez, dacă vrem să vedem cu adevărat realitatea, este suficient să ne uităm la televizor şi să vedem ce se întâmplă în unităţile de primiri-urgenţe “,a spus Nicolae Ciucă.

El a menţionat că va negocia în continuare cu “toate forţele politice responsabile”.

“Suntem datori să discutăm. Negocierile şi discuţiile trebuie să continue până în ultimul moment “, a precizat premierul desemnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.