Cristiano Ronaldo, demolat de o analiză BBC: ”Un jucător care nu prea muncește”

0
265


Întoarcerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a produs mult entuziasm, dar BBC se întreabă dacă nu cumva lui Manchester United i-ar fi fost mai bine fără portughez.

Gruparea de pe ”Old Trafford” este doar pe locul 7 în Premier League, la egalitate de puncte cu echipele de pe 8, 9 și 10, dar cu golaveraj mai bun. 

Ronaldo a început bine, cu patru goluri în primele trei meciuri, dar apoi a înscris doar de două ori în următoarele șase partide – goluri decisive, ce-i drept, cu Villarreal și Atalanta în Liga Campionilor.

”Trei goluri în cele șase etape în care a jucat înseamnă o revenire decentă, dar departe de standardele lui Ronaldo. 14 jucători din Premier League au marcat mai mult decât el în acest sezon”, a scris BBC, care a publicat și alte statistici deloc favorabile starului portughez.

Astfel, în clasamentul șuturilor din Premier League, Ronaldo este abia pe poziția a opta (cu 25), fiind întrecut inclusiv de coechipierii Mason Greenwood și Bruno Fernandes. La șuturile pe poartă, este și mai jos, pe poziția a noua (cu 9).

Catastrofal de-a dreptul este la pressing: din cei 429 de jucători, aici incluzând și portarii, care au evoluat în acest sezon de Premier League, Ronaldo se situează pe locul 384. Nici la pase nu stă prea bine: este pe poziția 208.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.