CUPA ROMÂNIEI | FC Buzău – Dunărea Călărași, LIVE SCORE de la ora 15:00. Pustai vs clubul care i-a lăsat un gust amar

0
109


FC Buzău o va întâlni în optimile Cupei României pe Dunărea Călărași, formație de la care în acest sezon au venit atât antrenorul Cristi Pustai, cât și o parte dintre jucători. Pustai nu uită că șefii de la Călărași nu l-au plătit în ultimele șase luni de contract, iar mâine vrea să-și învingă fosta echipă.

FC Buzău vrea sa repete parcursul bun din campionat și în Cupa României! Din 8 august echipa e fără înfrângere în Liga a II-a! În optimile cupei, formația lui Cristi Pustai o va întâlni joi pe Dunărea Călărași, echipă pregătită sezonul trecut de actualul tehnician al Buzăului.

„Ne dorim calificarea, să sperăm că și joi vom reuși să trecem mai departe cu toate că această competiție ne-a arătat că există surprize la orice pas”, afirmă Cristi Pustai, antrenor FC Buzău.

Pustai a rămas cu un gust amar după plecarea de la Călărași .

„E un meci în care ne aducem aminte că am fost tratați foarte rău, suntem undeva la masa credală, sunt foarte supărat că se permite așa ceva în lumea sportului. Am avut și performanță și am rămas neplătiți jumătate de an”, punctează Cristi Pustai.

Pustai și-a luat gândul de la banii pe care îi are de încasat de la fosta echipă și are și o explicație.v„Sunt atâția în fața noastră care stau la rând la alte echipe… cu ani” – Cristi Pustai, antrenor FC Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.