Dan Petrescu, decizie radicală înainte de meciul cu FC Voluntari! Ce se întâmplă cu Denis Ciobotariu

0
118


Dan Petrescu a luat o decizie radicală înainte de meciul cu FC Voluntari, ce poate fi urmărit sâmbătă, de la 20:30, în format live text pe www.sport.ro.

Astfel, Denis Ciobotariu, fiul tehnicianului ilfovean, a fost trimis la echipa a doua a celor de la CFR Cluj, notează GSP.ro.

Ciobotariu Jr. nu era, oricum, un om de bază în echipa lui Dan Petrescu. În acest sezon a prins doar șase minute sub comanda celui poreclit ”Bursucul”.

„Dacă ai șase victorii la rând, nu poate să fie întâmplător. Șase victorii la rând, în orice campionat din lume, sunt foarte greu de obținut. Voluntari este surpriza plăcută a campionatului, de departe. Poate împreună cu Rapid, dar Voluntari, cu șase victorii la rând, a depășit orice așteptări. 

După un început mai greu, cu patru înfrângeri în șase meciuri, erau probleme la echipă, au venit șase victorii meritate. Cred că și la Pitești merita mai mult. E clar că vor pune probleme oricărei echipe din campionat, inclusiv nouă”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.