Dănciulescu intervine în conflictul Deian Sorescu – Mircea Rednic

0
264


Mircea Rednic a fost adus la echipă pentru a salva situația, însă a reușit să obțină doar două puncte în patru etape de campionat, dar și o eliminare din Cupa României, astfel că au începtu să apară discuții în vestiarul lui Dinamo.

Iar în urma uneia dintre discuții s-a ajuns la concluzia că Deian Sorescu trebuie exclus din prima echipă. Vestea a șocat lumea fotbalistică din România, însă Ionel Dănciulescu explică situația.

„E clar că sunt probleme de vestiar, pe lângă rezultate și joc. Sorescu nu știe că antrenorul are întotdeauna dreptate? Săptămâna asta nu se antrenează deloc!

Este o situație care trebuie gestionată bine, Sorescu este în scădere de formă, dar rămâne un jucător vandabil. Supărările lui sunt dinainte de a veni Mircea Rednic”, a spus Ionel Dănciulescu, la televiziunea Digisport.

După un început de campionat de excepție, Deian Sorescu și-a dorit să plece de la Dinamo. Intrarea în insolvență i-a îngreunat plecarea, astfel că acesta s-a demotivat, iar evoluțiile lui nu au mulțumit așteptările. Iuliu Mureșan a vorbit despre excluderea lui Deian Sorescu din campionat.

„Deian este un jucător cu personalitate și i-a comentat lui Mircea Rednic. El a avut o perioadă foarte bună, iar după aceea a fost dezamăgit că nu a fost transferat. Nu a mai fost așa implicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.