Drulă: A fost supus la vot un aviz negativ, ce nu a întrunit numărul de voturi necesare, deci avizul este pozitiv

0
88

Propunerea de aviz negativ supusă la vot, marţi, pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii nu a întrunit numărul de voturi necesar pentru a trece astfel că, implicit, avizul este pozitiv, a declarat Cătălin Drulă, ministrul propus pentru acest portofoliu, după audieri.

Practic, s-au înregistrat 12 voturi pentru aviz negativ, opt voturi împotrivă şi şapte abţineri din partea membrilor Comisiilor pentru transporturi şi infrastructură, reunite, ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Întrebat dacă, procedural, acesta a fost un aviz corect, Cătălin Drulă a răspuns: “Asta e o întrebare pe care va trebui să o adresaţi preşedintelui de Comisie care va redacta ….eu când am mai fost în comisii, vă spun din experienţa mea anterioară de parlamentar, momentul în care o propunere ca aceasta pică la vot este opţiunea cealaltă. Deci, avizul înţeleg că este implicit pozitiv, dacă propunerea de aviz negativ a căzut la vot. Până la urmă, preşedinţi celor două comisii, de la Cameră şi de la Senat, vor semna pe acest aviz trimis către plen”.

Potrivit avizului comun consultativ semnat de preşedinţii celor două comisii de specialitate, Cătălin Drulă a fost avizat pozitiv pentru portofoliul de la Transporturi şi Infrastructură, de membrii comisiilor de specialitate ale Parlamentului, primind 12 voturi pentru, 8 împotrivă şi şapte abţineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.