„E un vis devenit realitate!”. Primele declarații ale Simonei Halep după calificarea în finala de la Transylvania Open 

0
348


Principala favorită a competiției s-a impus în semifinale în fața Martei Kostyuk, pe care a învins-o cu 6-0, 6-1, iar în finală va juca cu Anett Kontaveit.

La finalul partidei cu ucrainianca, Simona Halep a vorbit despre victoria pe care a obținut-o, dar și despre meciul din finală. 

„Este un vis devenit realitate pentru mine, mi-am dorit să ajung în finală. Este turneul meu de casă, mereu joc bine când vin aici. Sunt motivată, sunt fericită și abia aștept să joc finala de mâine.

Nu a fost ușor acest meci, la ultima noastră întâlnire ea nu a ratat foarte mult. Astăzi m-a ajutat mult serviciul, iar ea a ratat mai multe lovituri. Trebuie să rămân concentrată pentru finală. Vreau să dau totul mâine, să fiu agresivă.

De la finala de la Wimbledon nu am dominat un joc precum am făcut-o azi. A fost un meci perfect atunci. Mă simt puternică aici, mereu vreau să joc la acest nivel. La București am câștigat de două ori, sper să am și mâine noroc.

Nu voi avea un meci ușor cu Kontaveit, a jucat foarte bine până acum, este încrezătoare. Este doar un meci în plus, vreau să fiu concentrată până la final. Îmi pare rău că fanii nu sunt aici, cred că atmosfera ar fi fost de un milion de ori mai frumoasă. Sper ca oamenii să-mi transmită energie de acasă, cea mai dulce victorie ar fi aici, acasă„, a declarat Simona Halep. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.