Ea e frumoasa cu care se iubește Walter Zenga! Noua iubită a antrenorului are un trup de  zeiță

0
106


Antrenorul de 61 de ani și-a refăcut viața rapid și se află într-o relație cu Michela Motoc, o româncă de 31 de ani. Cei doi chiar au fost surprinși pe străzile din Milano.

Michela s-a născut în România și a copilărit în Italia. Este fotomodel, iar în 2016 a obținut locul 3 la Miss Europa Continental. Relația a fost făcută publică de jurnaliștii de la Corriere dello Sport.

„Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră… 

Din respect pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a postat Walter Zenga pe contul său de Instagram, legat de divorțul dintre el și Raluca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.