Emma Răducanu a scris istorie la Cluj-Napoca: a reușit prima victorie a carierei în WTA. A oferit un interviu în română

0
93


Emma Răducanu a scris istorie la Cluj-Napoca și a reușit prima sa victorie într-un turneu din circuitul WTA. Sportiva britanică cu origini românești a depășit-o în trei seturi pe slovena Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1. 

În primul set, campioana de la US Open a suferit o cădere bruscă de formă, sfârșind întoarsă de la 4-1, dar a început să servească mult mai constant în setul secund și a izbutit să-și țină nervii în frâu la 4-5, 30-egal în setul doi. 


Evitând înfrângerea în două seturi, Emma Răducanu s-a descătușat în setul trei, pe care l-a câștigat fără emoții, afară de un game de onoare adjudecat de Polona Hercog, când tabela arăta deja 5-0 în favoarea sportivei din Marea Britanie.

În optimile de finală, Emma Răducanu se va duela cu Ana Bogdan, care a învins-o în prima zi de concurs pe Ivana Jorovic, scor 7-6, 6-4. Inutil de menționat, va fi prima întâlnire directă între cele două jucătoare. 

Alexandra Dulgheru a fost cea care a intervievat-o pe teren pe Emma Răducanu, imediat după încheierea meciului, iar jucătoarea din România a fost surprinsă de alegerea campioanei de la US Open de a răspunde în limba română. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.