„Era ceva șocant pentru mine!” Enes Sali a vorbit despre momentul în care a aflat de convocarea la națională 

0
468


Mirel Rădoi a anunțat lista jucătorilor convocați pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein, iar marea surpriză de pe listă a fost numele lui Enes Sali, tânărul jucător al Farului care a debutat chiar în acest sezon. 

Mijlocașul a jucat în a doua repriză a meciului Farul – FCSB, încheiat 0-1, însă nu a reușit să își ajute echipa, iar la finalul partidei a vorbit despre convocarea primită și momentul în care a aflat că a fost chemat la naționala mare, dezvăluind emoția pe care a trăit-o. 

„Normal că suntem dezamăgiți, în orice meci pe care nu îl câștigăm suntem dezamăgiți, dar trebuie să trecem peste el și să ne gândim la meciul cu Universitatea Craiova. Un meci mai slab din partea atacanților. Mi-a zis să încerc să fac diferența, să încerc să îi iau unu la unu și să pătrund în careu, dar din păcate nu mi-a mers. 

A fost o lună foarte încărcată pentru mine, dar nu cred că mă afectează asta, cred că sunt bine și vreau să dau cât mai mult în continuare. 

Am primit un mesaj pe Whatsapp, nu știam cum să reacționez, era ceva șocant pentru mine, dar după 10 minute am realizat și am fost foarte bucuros. Va fi foarte frumos momentul imnului, un sentiment foarte plăcut, un vis pentru mine”, a declarat Sali la finalul meciului cu FCSB. 

Întrebat despre sfaturile primite din partea lui Gică Hagi, dar și despre alegerea pe care a făcut-o, tânărul fotbalist a dezvăluit ce i-a transmis antrenorul său și a declarat că și-a dorit să reprezinte naționala României. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.