Eugen Neagoe, în pole-position pentru a prelua FCU Craiova! Marcel Pușcaș confirmă

0
93


Oltenii s-au oprit asupra lui Eugen Neagoe. Fost la Pandurii, Ittihad, Aris Limassol, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermmanstadt sau Astra, Neagoe este gata să revină în Bănie. Anterior, el a mai stat pe banca Craiovei lui Mititelu între mai și iunie 2005, respectiv septembrie și decembrie 2009. De asemenea, între august 2010 și ianuarie 2011 a fost secundul lui Pițurcă, pe banca oltenilor.

Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, confirmă discuțiile dintre club și Neagoe. De asemenea, acesta a vorbit și despre motivele despărțirii de Flavius Stoican.

„Motivele sunt cele stabilite în înțelegerea dintre patron și antrenorul Flavius Stoican. Erau niște înțelegeri pe care părțile și le-au asumat. Nu cunosc datele contractului și ce scria în contract. Ceea ce știu e că părțile s-au înțeles într-un anumit fel. 

(n.r – despre intervențiile lui Mititelu la echipă) E foarte grea comunicarea cu patronul, dar am stat de vorbă cu Flavius Stoican înaintea meciului cu Rapid și am vorbit vreo 20 de minute despre ceea ce urmează să se întâmple. În mare parte, rezultatul spune că s-au respectat niște lucruri în teren. Un 0-0 contra Rapidului nu e la îndemână. Nu știu care a fost discuția dintre patron și antrenor.

Pot să comentez că rezultatele cu Flavius Stoican n-au fost foarte rele, nici foarte bune. Acum depinde cum privim lucrurile, dar poate că patronul a considerat că poate este loc și de mai bine. Când faci un contract, îți asumi niște lucruri. Dacă așa au hotărât patronul și Flavius Stoican… oricum, Flavius avea contract până la finalul anului.

„Suntem într-o fază de interimat pentru acest meci cu Sepsi, după care urmează două săptămâni de pauză și vom vedea în intervalul ăsta de timp ce se stabilește. Vor sta pe bancă Bobi Verdeș, Vasilică și Dorel Stoica. Acest meci îl vom trece în această formulă, apoi vom stabili ce urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.