Gabriel Torje, certat de Dănuț Lupu: La experiența pe care o are, era normal să fie unul dintre cei mai buni”

0
330


Căpitanul lui Dinamo a avut un discurs dur la adresa jucătorilor de sub comanda lui Mircea Rednic, fiind de părere că aceștia sunt principalii vinovați pentru actuala situație a clubului. Dănuț Lupu, legenda clubului din ”Ștefan cel Mare”, l-a certat pe Torje.

Mă abțin. La experiența pe care o are Torje, era normal să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. Dar asta nu-i dă dreptul să critice acei copii. Până la urmă, unii jucători sunt aduși de Rednic. 

El dă o declarație în contextul în care, dacă nu era Dinamo, unde juca el? Sănătate! Păi și acum ce faci? Cineva îți dă o mână și tu ce faci? Ar trebui să gândească înainte să dea declarații, nu e un lucru bun. Așa nici el nu are sânge în instalație, că dacă avea juca fotbal, nu se lăsa.

Eu am spus-o și o repet: nu poți să aduci jucători liberi de contract, care nu joacă de șase luni, să te ajute. I-am dat un sfat, aș fi continuat cu acei copii. Mai greu decât situația de acum n-are cum să fie. La anul, acei tineri ar putea să însemne ceva pentru Dinamo„, a spus Dănuț Lupu la Pro X.

După înfrângerea cu Sepsi, scor 4-1, Torje a declarar că fotbaliștii lui Dinamo sunt vinovați pentru situația echipei.

Sunt un băiat dezinvolt, care spune lucrurilor pe nume, mă știți, dar acum nu vreau să zic nimic de nimeni, suntem toți în aceeași oală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.