Galatasaray își mărește pepiniera de tineri jucători români? Cel mai nou nume care a ajuns pe lista turcilor 

0
282


Cluburi precum Lille și AS Roma și-au arătat interesul pentru fotbalistul celor de la CFR Cluj, însă și Galatasaray a intrat pe fir pentu un posibil împrumut sau transfer al acestuia.

Presa din Turcia notează că românul se află pe lista de interes a celor de la Galatasaray, acolo unde Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan deja sunt oameni de bază ai echipei. 

Chiar dacă nu a mai evoluat de atâta timp, presa din Turcia susține că jucătorul român se află pe lista de interes pentru transferuri a lui Galatasaray, acolo unde evoluează Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Alături de el, mai sunt doi români: Andrei Ivan și Octavian Popescu. 

„Au fost la meciuri mai mulţi specialişti de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.

Au fost scouteri din MLS, de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă.

E prea devreme să vorbim despre vreun transfer, despre sume. În acest moment nu există nimic de la nimeni”, a precizat Bogdan Mara pentru digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.