Gigi Becali, dat de gol de un fost antrenor: „Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”

0
110


Ilie Stan a antrenat-o pe FCSB între octombrie 2011 și martie 2012. Cu „Iliesta” pe banca tehnică, roș-albaștrii au urcat 8 poziții în clasamentul Ligii 1, de pe locul 10 până pe 2. Însă, antrenorul a fost nemulțumit de o intervenție a lui Gigi Becali și a decis să părăsească echipa. 

Am avut o perioadă bună și am demonstrat. Am luat echipa de pe locul 10 și am ajuns cu ea pe locul 2. Prin jocul echipei, de la o mie de suporteri, în trei luni am jucat cu 50.000! După o singură discuție cu Gigi am decis să plec.

N-am avut divergențe (n.r. – Gigi Becali). Când am plecat, simțeam că e momentul. S-au întâmplat multe lucruri pe care n-o să le spun și-o să le țin doar pentru mine. Eu mai mult fac decât vorbesc, dar când fac și nu sunt respectat, o să vorbesc.

La un meci cu Gaz Metan, de acasă, la pauză, a venit Narcis la mine pentru prima dată cu telefonul și scria: ‘Tatu, Tatu, Tatu, Tatu’. L-am trimis la încălzire și atunci am zis: ‘Câștig, plec! Nu câștig, tot plec’. Am făcut 0-0, după meci am fost la Gigi și i-am spus că nu mai rămân. Eu aveam discuții cu Gigi, mergeam la Palat la el, făceam o strategie, îi explicam cum gândesc eu, era de acord cu majoritatea deciziilor care erau luate de către mine.

Când eram pe locul 10, ‘Ilie, faci ce vrei la echipă’, dar când am ajuns pe locul 2, :’Tată, de acum sunt 30 de milioane de euro în joc și trebuie să mă bag!’. Atunci am renunțat! ‘Ești nebun? Când m-ai adus să mă bat cu CFR-ul, unde pleci?’. ‘În ce condiții să rămân?’. ‘Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!’. N-am putut și am plecat!”, a declarat Ilie Stan pentru gsp

De-a lungul carierei, Ilie Stan le-a mai pregătit pe UTA Arad, Al- Seeb, FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Victoria Brănești, CS Mioveni,  Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Zakho SC, Farul Constanța, Al-Shamal și ASA Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.