Hagi, fericit după victoria obținută cu Botoșani: „Am făcut un meci complet!” Ce a spus despre golul lui Dussaut

0
106


După două înfrângeri consecutive, Farul a reușit să câștige, în deplasarea cu Botoșani, 2-0. Dussaut și Adi Petre, din penalty, au înscris golurile pentru echipa lui Gică Hagi. 

La finalul meciului, antrenorul a vorbit despre cele trei puncte obținute, vizibil încântat de jocul echipei sale. Hagi l-a lăudat și pe Dussaut pentru golul superb cu care a reușit să deschidă scorul. 

„E bine că a venit victoria într-un moment dificil. În ultimele trei deplasări n-am produs rezultate, deși produsesem joc și am atacat. La meciul ăsta a trebuit să facem foarte bine ambele faze. Știam că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători buni. Am făcut un meci complet. Păcat că am avut foarte multe ocazii și nu le-am fructificat. Am avut ocazii, ei au riscat foarte mult, știam că asta fac. Ne-a ieșit, suntem fericiți.

Bravo. Ne așteptam de la el. Muncește bine și mă bucur. Când un fundaș marchează, numai un gol frumos poate da. Fiecare meci e dificil în Liga 1. Jucăm cu două echipe foarte bune, cu loturi foarte bune. Ne vom pregăti, chiar dacă joi e unul și duminică altul… încercăm să dăm ce avem mai bun și să producem rezultate.

Când nu sunt suporteri, se aud indicațiile. Trebuie să vezi meciul, să-i ajuți cu ce vezi de pe margine. Să dai indicații, să citești meciul și cred eu că ce le-am spus le-am zis bine”, a declarat Hagi la finalul meciului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.