Ianis Hagi, rezervat după ce a fost decisiv pentru Rangers: ”Când joci în 3-4 competiții e imposibil să ții pasul”

0
116


Danezii au condus cu 1-0, dar Ianis Hagi, introdus în partea secundă a jocului, a marcat golul egalizator și a adus un punct important pentru Rangers. Internaționalul român este încrezător că rezultatele echipei sale vor fi mai bune în perioada următoare.

„Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun.

Am reuşit să egalăm ca şi echipa, să jucăm mai bine în a doua repriză. Acum cu rezultatul acesta, Sparta la fel a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Deocamdată comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după 3-4 etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar asta e fotbalul.

Când joci în 3-4 competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune”, a spus Ianis Hagi, pentru Telekom Sport.

Pentru Hagi a fost al treilea gol marcat în 15 partide pentru Rangers în acest sezon. La această cifră se mai adaugă și trei assist-rui, în toate competițiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.