Ianis Hagi simte că sunt probleme la Rangers: ”Nu suntem mândri de situația din acest sezon!”

0
381


Campioana Scoției a remizat cu Aberdeen, după ce era condusă cu 2-0 din minutul 16. Ianis Hagi, mijlocașul scoțienilor, simte că este o problemă în echipă, în special în privința golurilor încasate, însă lucrurile ar putea fi reglate. Românul a vorbit la conferința de presă premergătoare următorului meci din campionat, iar acolo a analizat startul de sezon, punctând că există și discuții în vestiar.

„Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, trebuie să obținem rezultate. Am făcut egal în ultimul meci, iar acum suntem concentrați pentru a obține cele trei puncte.

Sincer, nu suntem mândri de situația din acest sezon privind golurile încasate. Așteptăm și noi meciurile fără gol primit, cu care eram obișnuiți în sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicați. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des. Cred că cel mai important lucru este să luăm fiecare meci în parte, să-l analizăm așa cum trebuie, să speculăm slăbiciunile adversarilor pentru a înscrie cât mai multe goluri.

Cred că discuțiile în vestiar vor apărea mereu, despre cum putem progresa ca echipă. Chiar și în sezonul trecut, unul incredibil, s-a întâmplat asta. E firesc, mereu e loc de mai bine. Nu sunt multe lucruri diferite față de anul trecut. A spus-o (Steven Gerrard) clar și răspicat! Trebuie să ne concentrăm mai bine, să fim pregătiți pentru orice. Evoluăm în trei competiții diferite, suntem dornici de performanțe pe toate planurile.

Criticile țin de domeniul trecutului, ne concentrăm doar asupra meciului de duminică, cu Motherwell. Au trecut doar două-trei luni din acest sezon, mai avem multe meciuri de disputat. Nu are rost să ne mai gândim ce s-a întâmplat în ultimul meci”, a spus Ianis Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.