În sfârşit, Huawei rivalizează cu Android și totul va fi dezvăluit pe 29 iulie (presa internaţională)

0
80

 

Au fost câțiva ani foarte duri pentru Huawei. Gigantul tehnologic chinez a fost lovit de o interdicție comercială în 2019, care l-a împiedicat să facă afaceri cu orice companie din SUA. Deși telefoanele sale au continuat să utilizeze o versiune de rezervă a Android, blocajul a însemnat că nu i s-a permis să ofere niciuna dintre aplicațiile și serviciile populare Google, inclusiv Gmail, Google Maps sau acel Play Store atât de important.

Aceasta nu a fost o problemă pentru utilizatorii din China, dar vânzările companiei în Europa și SUA au fost afectate, statisticile recente arată că firma a scăzut din top 5 atunci când vine vorba de vânzarea smartphone-urilor.

În ciuda acestei lovituri masive, Huawei nu renunţă la luptă. Compania și-a lansat deja propriul Play Store, numit App Gallery, și acum este pe cale să lanseze propriul său sistem de operare – HarmonyOS.

Se pare că primul telefon care va folosi acest nou software va fi P50 Pro și acest nou dispozitiv se pare că va fi lansat mâine, la un eveniment global.

 

 

În prezent, nu este clar ce avantaje va avea acest sistem față de rivalul său Android, dar înseamnă că Huawei este acum capabil să își planifice viitorul fără să se bazeze pe alte firme.

Pe site-ul său, Huawei se mândrește cu faptul că „HarmonyOS va debloca noi capacități în comunicarea pe mai multe dispozitive și se va bucura de caracteristici inovatoare pentru performanțe superioare, cu un management de securitate puternic”.

Anunțând lansarea, Huawei a spus: “Pe 29 iulie, vom dezvălui cele mai noi produse la lansarea Produselor Emblematice Noi HUAWEI. Rămâneți la curent pentru a afla mai multe.”

În afară de acest nou sistem de operare, celălalt mare punct de vorbire din jurul acestui nou telefon este sistemul său complet de camere. Unele imagini publicate în presă au dezvăluit un design care prezintă două cercuri mari pe carcasa din spate, care par să găzduiască o serie de camere.

CEO-ul Huawei, Yu Yu, a postat un mesaj pe platforma socială chineză Weibo, spunând că noul telefon va fi începutul „unei noi ere a imaginii mobile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.