Începând din 3 noiembrie, Certificatul Digital de Covid devine obligatoriu pentru toate persoanele care vor sa intre în clădirile Parlamntului European din Bruxelles, Strasbourg şi Luxemburg

0
137


Biroul executiv al Parlamentului European a decis să extindă obligativitatea prezentării Certificatului digital UE de COVID pentru accesul în clădirile Parlamentului, pentru absolut toate persoanele.

„Începând cu 3 noiembrie, tuturor persoanelor care intră în clădirile Parlamentului din Bruxelles, Strasbourg şi Luxemburg li se vor solicita să prezinte un certificat digital UE COVID valabil, inclusiv jurnaliştilor”, se precizează în comunicatul instituției.

Certificatul digital UE COVID demonstrează că o persoană fie este complet vaccinată, fie are imunitate după ce s-a recuperat în urma bolii de COVID-19 sau poate prezenta un rezultat recent negativ al testului PCR.

„Vor fi acceptate atât formatele digitale, cât și pe hârtie ale Certificatului digital UE COVID sau ale unui certificat echivalent recunoscut”, se menționează în comunicat.

De asemenea, va fi acceptată și o dovadă a unui rezultat negativ al testului PCR efectuat în ultimele 48 de ore în Belgia, Luxemburg sau Franța.

„Măsurile de precauție existente, cum ar fi purtarea obligatorie a măștii medicale de față și controlul temperaturii, rămân în vigoare la intrarea în clădirile Parlamentului European”, se mai precizează în comunicat.

Sursa foto: Twitter/ Parlamentul EuropeanSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.