Incident la Roma: Un șofer român a intrat cu mașina în coloana oficială a președintelui american Joe Biden / Corriere della Sera: „Impactul a fost unul destul de violent”

0
122


Un şofer român în vârstă de 40 de ani a intrat cu maşina în coloana oficială a preşedintelui american Joe Biden, aflat la Roma într-o vizită oficială, şi a tamponat una din maşinile blindate ale corpului diplomatic american, relatează Corriere della Sera.

Potrivit presei italiene, în urma impactului, șoferul român a fost rănit ușor la o mână.

Coloana oficială a preşedintelui american era compusă din cel puţin 35 de maşini, majoritatea blindate.

Accidentul s-a produs în centrul Romei, după ce Joe Biden s-a întâlnit la Vatican cu Papa Francisc, urmând ca președintele american să se întâlnească cu președintele Italiei, Sergio Mattarella, la sediul palatului din Quirnale.

„Impactul a fost unul destul de violent”, scrie publicaţia Corriere della Sera. Şoferul vehiculului blindat american nu a fost afectat, iar coloana oficială şi-a continuat drumul pe traseul stabilit inițial.

Președintele SUA este prezent în Europa pentru a participa la două summit-uri importante. Biden a ajuns la Roma în noaptea zilei de joi. Prima oprire oficială a fost la Vatican, unde a fost primit de către Papa Francisc. După vizita din Italia, Joe Biden este așteptat la summit-ul G20.

Sursa foto: Captură video – YouTube/ La RepubblicaSource link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.