LIBERTY Galați a introdus sisteme de monitorizare și gestionare cibernetică a proceselor de producție

0
171

LIBERTY Galați, producător integrat de oțel din România, a lansat o serie de proiecte de digitalizare și automatizare a proceselor care asigură monitorizarea și gestionarea cibernetică a producției, precum și îmbunătățirea interacțiunii cu clienții și angajații. Aceste proiecte, dezvoltate de echipele de specialiști LIBERTY cu sprijinul unor furnizori de prestigiu, susțin strategia globală GREENSTEEL a Grupului LIBERTY Steel, în centrul căreia se află LIBERTY Galați, potrivit unui comunicat de presă.

Paramjit Kahlon, CEO LIBERTY Steel Group Primary Steel & Mining, a declarat: “Grupul nostru își propune să transforme LIBERTY Galați într-o companie a viitorului prin sustenabilitate, digitalizare și calificare profesională a echipelor sale. Până în 2030, avem ca scop să devenim sustenabili și neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon, ceea ce presupune atât implementarea unor proiecte de îmbunătățire a amprentei de carbon, cât și modernizarea fundamentală a proceselor de producție. Considerăm că digitalizarea și automatizarea au un rol crucial în transformarea companiei noastre”.

Aida Nechifor, General Director of LIBERTY Galați, a adăugat: “Toate aceste proiecte de digitalizare și automatizare au rolul de a ajuta echipele noastre să producă oțel într-un mod mai sigur și mai eficient. De aceea, pe de-o parte implementăm în companie programe de recalificare profesională care să ajute echipele existente să folosească echipamentele automatizate iar, pe de altă parte, suntem în căutarea mai multor specialiști IT și tineri care să își folosească expertiza pentru a ne ajuta să facem o diferență prin transformarea radicală a industriei noastre.”

În comunicat se precizează: “În prezent, LIBERTY Galati derulează în toate zonele sale de activitate proiecte importante de monitorizare și management cibernetic al proceselor de producție, precum:

De asemenea, în vederea îmbunătățirii interacțiunii cu clienții și cu angajații companiei, au fost lansate mai multe aplicații digitale. Colegii noștri au la dispozitie un set de aplicații prin care pot stabili obiective, pot analiza gradul de realizare a acestora și pot oferi feeback-uri virtuale, în timp ce clienții beneficiază de o aplicație mobilă care le permite o interacțiune mai simplă și mai eficientă cu echipele LIBERTY Galați, având și rolul unui hub informativ pentru partenerii noștri.

Noile proiecte de automatizare și digitalizare susțin strategia globală de sustenabilitate GREENSTEEL a grupului LIBERTY Steel, care îmbină reciclarea fierului vechi cu producerea de energie regenerabilă, precum și cu introducerea de tehnologii noi și revoluționare pentru a reduce emisiile de carbon rezultate din producția primară de oțel.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.