Lucas Hernandez scapă de închisoare! Recursul său a fost acceptat

0
125


„Considerăm că recursul trebuie să fie acceptat şi că executarea pedepsei privative de libertate impusă lui Lucas Francois Bernard Hernandez trebuie să fie suspendată”, se arată în decizia tribunalului superior de justiţie din Madrid, în ajunul datei limită fixate de justiţie pentru intrarea voluntară în închisoare a jucătorului.

Această suspendare rămâne, în schimb, condiţionată de faptul ca jucătorul, care va trebui să plătească o amendă de 96.000 euro, „să nu comită un nou delict” în timpul unei perioade de patru ani, a mai precizat instanţa.

Un tribunal din Madrid l-a condamnat, săptămâna trecută, pe Lucas Hernandez, fundaşul naţionalei Franţei, la şase luni de închisoare pentru nerespectarea unui ordin de restricţie emis în anul 2017 după un conflict violent al fotbalistului cu prietena sa.

În februarie 2017, Lucas Hernandez, pe atunci la Atletico Madrid, şi fosta sa prietenă, judecaţi pentru o altercaţie nocturnă, au fost condamnaţi la câte 31 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la interdicţia de a se apropia la mai puţin de 500 de metri unul de celălalt timp de şase luni. Ulterior, fotbalistul a încălcat acest ordin alegându-se cu noi plângeri penale.

Fundaşul, care avea la acea vreme 21 de ani, şi fosta sa prietenă spaniolă au fost condamnaţi la aceeaşi pedeapsă de un tribunal din Madrid pentru „violenţe domestice”, după o altercaţie care a avut loc pe 3 februarie, când s-au lovit şi zgâriat.

Potrivit documentului analizat de instanţă la acel moment, tânăra l-a aşteptat furioasă pe Lucas Hernandez în faţa casei lor, după ce mai avuseseră o dispută. Când Lucas Hernandez a sosit, Amelia, al cărei nume de familie nu a fost dezvăluit, a urcat în maşina în care se afla fotbalistul, pe care l-a lovit şi l-a zgâriat cu unghiile, după care a zgâriat vehiculul cu o cheie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.