Marcel Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal

0
7


„Le-am transmis astăzi reprezentanţilor mediului de afaceri reuniţi în Confederatia Patronala Concordia că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. În acelaşi timp, mă bucur că unele dintre cele mai puternice companii româneşti şi străine care activează în România susţin necesitatea creşterii salariului minim”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraţilor afirmă că sunt 1,5 milioane de români plătiţi cu salariu minim, majoritatea în mediul privat.

„Avem nevoie ca aceşti oameni să o ducă mai bine şi să nu mai fie tentaţi să plece din ţară. Iar validarea acestei măsuri vine şi din partea Uniunii Europene care a stabilit recent un salariu minim european. Voi continua să mă întâlnesc periodic cu mediul de afaceri pentru că politicile publice de creştere a veniturilor populaţiei trebuie să meargă concomitent cu măsurile pentru sprijinirea sectorului privat. Am alocat deja 6% din PIB pentru finanţarea economiei, dar este nevoie de măsuri suplimentare mai ales în domeniul energiei pentru a menţine competitivitatea mediului de afaceri românesc”, încheie Ciolacu.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.