Marele Pelé nu i-a purtat noroc conaționalei Beatriz Haddad Maia! Adversara învinsă de Simona Halep a stabilit recordul oboselii în tenis

0
22


Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 16 WTA) a rescris istoria tenisului brazilian feminin. Jucătoarea născută la Sao Paulo a devenit prima tenismenă din Brazilia calificată în finala unui turneu de categorie WTA 1000.

Pentru a onora ocazia, fotbalistul-emblemă al Braziliei, Pele a ținut să îi transmită lui Beatriz un mesaj, cu câteva ore înaintea începerii finalei cu Simona Halep

„Ce bine e să îi vezi pe brazilieni cucerind noi teritorii în sportul mondial.Vreau să o felicit pe Bia pentru calificarea în finala turneului WTA 1000 de la Toronto, dar, mai presus de asta, pentru călătoria frumoasă pe care a parcurs-o până în prezent. Voi ține cu tine astăzi,” i-a transmis fostul fotbalist legendar, Pele conaționalei Beatriz Haddad Maia, înaintea derulării ultimului act al competiției din Canada. 

Mesajul nu i-a purtat noroc lui Beatriz Haddad Maia, care a sfârșit învinsă de Simona Halep, scor 6-3, 2-6, 6-3, după 2 ore și 18 minute de joc. 

Cu toate acestea, Beatriz Haddad Maia are motive considerabile de mândrie la finalul acestei săptămâni. Haddad Maia a stabilit un record al timpului petrecut pe teren într-un turneu de tenis în 2022. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.