Mircea Rednic, pus pe glume înaintea duelului cu CFR Cluj: „Dacă nici pe ei nu-i mai batem, atunci pe cine?!”

0
95


„Câinii” au ajuns la 11 meciuri fără victorie, însă Mircea Rednic a găsit putearea să glumească înainte de duelul cu CFR Cluj. „Puriul” nu a uitat însă să sublinieze că meciul cu ardelenii ar fi momentul potrivit ca băieții săi să arate că au valoare.

„Dacă nici pe CFR Cluj nu mai batem, pe cine să mai batem atunci? Mai glumim şi noi. Pentru băieţi este o şansă să aducem suporterii alături de noi, nu au nimic de pierdut. CFR este o echipă cu experienţă, o echipă omogenă, cu jucători angrenaţi în cupele europene şi în campionat şi dacă le lipseşte un jucător nu este o problemă”, a spus Rednic la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj.

Rednic nu a dorit să vorbească despre forma slabă prin care trece campioana CFR Cluj, care în etapa precedentă a obținut cu greu o victorie în fața Voluntariului, 1-0 (gol în minutul 89), iar în Conference League a fost învinsă, în deplasare, de Alkmaar, cu 2-0.

„Nu vreau să comentez jocul lor, dar nici lor nu le este uşor, presiunea este foarte mare, jocurile au fost la limită. Dar mai ai o şansă să câştige ultimele două jocuri din Europa şi cred că o pot face. Şi eu sunt de acord cu Dan Petrescu, trebuie să ne pupăm atunci când prindem un loc în Europa Conference League”, a mai spus Rednic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.