„Mister a zis că așa vom câștiga meciul!” Iordănescu sau caracatița Paul?! :) Gheorghe a dezvăluit ce le-a transmis înainte de meci

0
108


Roș-albaștrii au avut mari ocazii în prima repriză, însă nu au reușit să marcheze. În cea de-a doua parte, Iordănescu i-a trimis în teren pe Crețu, Octavian Popescu și Vali Gheorghe, iar mutările au fost câștigătoare. La doar cinci minute după ce oaspeții au deschis scorul, Octavian Popescu a reușit să egaleze cu o execuție frumoasă, de la marginea careului de 16 metri. 

Ulterior, celelalte două rezerve, Crețu și Vali Gheorghe au colaborat la golul care i-a adus FCSB-ului a șasea victorie consecutivă în campionat. 

Vali Gheorghe a vorbit la finalul meciului despre reușita sa și a dezvăluit că Edward Iordănescu a știut că echipa sa va câștiga meciul în a doua repriză și le-a transmis asta înainte de startul partidei. Mai mult, tehnicianul a ținut să le puncteze fotbaliștilor săi că rezervele vor juca un rol important.

„O echipă foarte bună, nu a mai pierdut de multe meciuri, suntem foarte fericiți.

A fost foarte grea perioada să stăm închiși în cameră, ne aduceau mâncarea în cameră. 

Am mai dat cu capul, sunt foarte fericit, nu e important cine a dat gol astăzi. Vorbea Mister înainte de meci și spunea că vom câștiga meciul în a doua repriză, jucătorii intrați de pe bancă vor fi importanți și mă bucur că am putut să aduc cele trei puncte”, a spus Vali Gheorghe la finalul meciului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.