Motivul incredibil pentru care Jose Mourinho poate fi sancționat după o postare pe social media. Ce a publicat portughezul

0
120


Antrenorul celor de la AS Roma a postat două fotografii cu momentul executării a două lovituri de departajare. 

Una a lui Jordan Veretout din meciul cu Juventus, în care penalty-ul nu s-a reptat, deși mai mulți jucători au intrat în careu. Cea de-a doua este cu penalty-ul repetat al lui Paulo Dybala, din meciul lui Juventus cu Zenit St Petersburg, din grupele Ligii Campionilor. 

„Unul a fost repetat, altul nu… Ghiciți care?” a fost comentariul lui Jose Mourinho, făcând aluzie la faptul că AS Roma este defavorizată de arbitrii. 

Potrivit presei din Marea Britanie, tehnicianul portughez poate fi pedepsit de Federația Italiană de Fotbal sau de UEFA dacă vreuna dintre organizații se autosesizează în acest sen. 

AS Roma joacă joi, de la 22:00, cu Bodo/Glimt pe teren propriu. Echipa din Norvegia s-a impus în tur cu 6-1, fiind cea mai dură înfrângere a lui Mourinho din carieră.



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.