Naționala, la un pas să piardă meciul cu Islanda la „masa verde”. Motivul incredibil pentru care își puteau lua adio de la baraj 

0
337


Tricolorii mai au două meciuri în grupa J, cu Islanda și Liechtenstein, iar în cazul a două victorii sunt aproape calificați la baraj.

În cadrul unei conferințe de presă, Ministrul Tineretului și Sportului a explicat că naționala lui Mirel Rădoi era la un pas să piardă meciul cu Islanda la „masa verde” din cauza restricțiilor de COVID-19 impuse de autoritățile române. Conform acestor restricții, un sporitv nevaccinat sau care nu a avut COVID-19 în ultimele 180 de zile nu se poate caza la hotel, în România. 

Oficialii de la FRF au rezolvat această problemă, cerând o derogare specială pentru acest caz. 

”Noi nu sutem factor de decizie. Dar, din fericire, am reușit în ultima secundă să rezolvăm această situație a Federației de Fotbal pentru meciul cu Islanda. Ca  jucătorii să aibă o condiție specială, să se poată caza și să poată veni în România să joace.  

Era o problemă, pentru că nu veneau și pierdeam cu 0-3. E vorba despre cazarea la hotel. Era o problemă cu cazarea sportivilor la hotel în România. Chiar dacă erau vaccinați, nu puteau să…În condițiile actuale, ei nu puteau să cazeze sportivii”, a declarat Eduard Novak. 

România – Islanda este pe 11 noiembrie, de la 21:45, pe PRO TV și Voyo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.