Noua Carte Albă – “All-Flash Data Center” va redefini centrele de date all-flash

0
120

O Carte Albă publicată de International Data Corporation (IDC), intitulată ”Drumul către o eră a centrelor de date all-flash pentru a accelera transformarea digitală”, sponsorizată de Huawei, anunță lansarea Centrului de date all-flash, primul din industrie care definește sistematic conceptul de centru de date all-flash în termeni de stocare, putere de calcul și rețele. Acesta servește drept referință crucială și ghid pentru construirea de centre de date în companiile care doresc să se transforme digital, având ca scop promovarea construcției și a dezvoltării orientate spre viitor pentru centrele de date flash în toate industriile, potrivit unui comunicat de presă.

Transformarea și inovarea centrelor de date sunt tendințe inevitabile pe măsură ce trecem într-o eră inteligentă. După actualizarea arhitecturilor IT ale întreprinderilor, mai multe organizații investesc în tehnologii inovatoare care țin de inovație în gestiunea datelor, agilitate în timp real, eficiență energetică, fiabilitate și administrare inteligentă. Aceste aspecte reprezintă noile tendințe pentru un centru de date durabil și orientat spre viitor, se mai arată în comunicat.

Comunicatul de presă mai precizează: ”Cartea Albă redefinește conceptul de centru de date all-flash ca unul care adoptă SSD-uri pentru cel puțin 90% din capacitatea sa de stocare (inclusiv sistemele de stocare externe și stocarea încorporată a serverelor), oferind în același timp densitate ridicată și fiabilitate, latență scăzută și eficiență energetică. Centrul de date all-flash va juca un rol important în promovarea afacerilor și aplicațiilor bazate pe mediul digital și va ajuta companiile să maximizeze valoarea inovației datelor.

În plus, Cartea Albă prezintă definiția și poziționarea centrelor de date all-flash pe baza celor mai bune practici globale din industria financiară, a operatorilor de transport, a sănătății șamd.

Pentru a descărca Cartea Albă, vizitați: https://e.huawei.com/en/products/storage/form/2021/idc-white-paper?ic_medium=hwdc&ic_source=ebg_EEBGHQ197501L&source=news&ic_content=all-flash%20data%20center_IDC%20white% 20paper

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.