„Nu vreau să spun prostii!” Reacția lui Bălgrădean după înfrângerea cu AZ Alkmaar

0
80


Campioana României are șanse minime să se califice mai departe în Conference League. CFR Cluj nu are nicio victorie după primele patru meciuri și e obligată să câștige cu Randers și Jablonec pentru a spera să prindă un loc în primăvara europeană. 

Cristi Bălgrădean a vorbit la finalul meciului despre înfrângerea suferită, punctând că aceasta este cea mai slabă prestație a CFR-ului din cupele europene. 

„Într-adevăr am luat un gol foarte repede și probabil că acolo s-a rupt, dar au mai avut ocazii pe parcursul jocului, am avut și noi ocazia aia mare a lui Cipri, șutul ăla bară, poate-poate meritam un punct, dar na. Poate acum sunt subiectiv, o să revedem meciul și nu vreau să spun prostii. 

Alkmaar a fost de la început principala candidată la primul loc, i-am vizionat, știam ce pot, au avut și avantajul terenului propriu, suporteri în spate, o atmosferă senzațională. Din păcate, la noi nu se mai poate. 

Gazonul impecabil, noi am încercat să jucăm jocul nostru, acum nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul de duminică, cu Dinamo. 

Este cea mai slabă prestație europeană a CFR-ului, mai sunt două meciuri în grupă, șansele sunt foarte mici, dacă reușim să învingem în ambele jocuri, putem spera la calificare. Dar șansele sunt mici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.