OPINIE | Iresponsabilii de la MTS, COSR, FRF și LPF. De ce e sportul românesc în faliment

0
80


 

de Florin CARAMAVROV

Nicio acțiune de informare sau de promovare a măsurilor antiCovid în aproape doi ani de pandemie!

Acesta este bilanțul Ministerului Tineretului și Sportului, al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, al Federației Române de Fotbal și al Ligii Profesioniste de Fotbal din România!

 

Citesc cu perplexitate știrea de pe gsp.ro, cum că fotbalul românesc ar intra în colaps pentru că jucătorii nevaccinați nu mai pot fi cazați la hoteluri înaintea meciurilor din deplasare. Dincolo de lipsa de comunicare dintre FRF, LPF și MTS, mă intrigă faptul că aceste trei foruri, plus COSR, nu au întreprins absolut nimic în toată perioada de pandemie pentru promovarea măsurilor de prevenție a Covid-19.

 

Nu-mi amintesc și nu găsesc pe google nicio campanie de informare sau pentru purtarea măștii inițiată de cei patru „balauri” ai sportului românesc. Dar nici de alte federații. Dorm cu toții prin birouri, iar apoi se vaită că se închid și dau faliment. Nu numai sportivii trebuiau informați și ajutați să înțeleagă ce se întâmplă în lume la ora actuală, ci și fanii echipelor. Una e când îți spune, de exemplu, un campion olimpic sau selecționerul naționalei sau foste glorii că trebuie să te protejezi și să porți mască, alta când lași totul la voia întâmplării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.