Orban despre Iohannis: Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer  / A luat-o razna complet, parcă a uitat că este preşedinte şi se comportă ca un turist străin care se află în România

0
121


Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban îi critică în termeni duri pe foştii săi colegi din partid, despre preşedintele Klaus Iohannis afirmând că „a luat-o razna complet, parcă a uitat că este preşedinte şi se comportă ca un turist străin care se află în România”, iar despre premierul Florin Cîţu apreciind că „nu mai trăieşte în realitatea noastră cotidiană”.

Orban apreciază că preşedintele Klaus Iohannis nu îşi va termina mandatul, pentru că va fi suspendat din funcţie de către Parlament.

„Trăim în România, o ţară frumoasă cu oameni frumoşi, doar că avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României şi se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-şi complet obligaţiile pe care le are faţă de cetăţenii români şi acţionând împotriva intereselor României, în mod evident”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la Realitatea Plus, citată de News.ro

Orban apreciază că preşedintele Iohannis nu îşi va termina al doilea mandat. Întrebat dacă în opinia sa Klaus Iohannis este autorul actualei crize politice, Orban a răspuns:„ cu siguranţă”, el afirmând că decizia de a nu reface coaliţia cu USR „este în mod evident decizia preşedintelui Iohannis”

„Preşedintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât noi am fost în parteneriat. Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer”, a mai afirmat Orban.

Întrebat dacă crede în varianta suspendării preşedintelui, Orban a răspuns: „Cu siguranţă”.

În ceea ce priveşte creşterea economică, el consideră că „nu este foarte sănătoasă”; nu se bazează pe „motoare sănătoase de creştere” ci pe creşterea consumului.

Practic, consumăm mai mult din import, nu producem mai mult în România”, argumentează Orban, adăugând că o politică sănătoasă este „prin noi înşine”

„Dacă vă uitaţi, Forin Cîţu nu mai trăieşte în realitatea noastră cotidiană. Realitatea noastră de zi cu zi este să te duci să faci un plin, să plăteşti o factură, să te duci să faci cumpărăturile la piaţă că vezi că toate preţurile au crescut”, mai spune Orban.Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.