Parlament – învestitură Guvern/ Cioloş: Vă cer un vot pentru un guvern de criză, pentru a oferi un exemplu de responsabilitate (video)

0
118

Premierul desemnat Dacian Cioloş le-a cerut, miercuri, parlamentarilor să dea un vot pentru un guvern de criză, pentru a oferi împreună un exemplu de responsabilitate cetăţenilor, subliniind că îşi asumă atât “propria vină a superficialităţii şi indiferenţei din trecut”, cât mai ales “ceea ce poate fi făcut de acum înainte”.

El a evidenţiat că România se află într-un moment de ‘criză profundă care nu mai poate fi negată sau ignorată’.

“Din acest motiv, aş dori şi v-aş propune ca această şedinţă să nu fie una a discursurilor politice care să se concentreze pe adversar, pentru a marca nişte puncte electorale. Nu sunt aici pentru a ataca pe nimeni şi nici pentru a ţine discursuri memorabile, prin care să aduc anateme şi să caut vinovaţi. Sunt aici pentru a-mi asuma propria vină a superficialităţii şi indiferenţei din trecut şi mai ales pentru a-mi asuma ceea ce poate fi făcut de acum înainte. Sunt aici pentru a fi la dispoziţia cetăţenilor acestei ţări într-un moment de criză şi acest lucru nu poate fi realizat decât prin intermediul dumneavoastră, pentru că dumneavoastră îi reprezentaţi pe cetăţenii României”, le-a transmis parlamentarilor premierul desemnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.