Paul Pogba, făcut cu ou și oțet de o legendă a celor de la United. „Face numai prostii!”

0
80


Paul Scholes, una din legendele lui Manchester United, l-a criticat dur pe Paul Pogba, fotbalistul de astăzi al „diavolilor roşii”, pentru lipsa lui de maturitate pe teren, scrie ziarul belgian Le Soir.

Paul Pogba se apropie de finalul contractului cu United, iar presa speculează în legătură cu o ruptură între mijlocaş şi clubul de pe Old Trafford. Pogba a avut o evoluţie dezastruoasă în eşecul de proporţii cu Liverpool (0-5), meci în care a fost introdus la pauză şi a fost eliminat după un sfert de oră, el pierzând mingea la ultimul gol al „cormoranilor”.

Francezul nu a jucat deloc bine nici în partida de marţi cu Atalanta Bergamo (2-2), din Liga Campionilor.

Paul Scholes crede că farsa a durat prea mult. „Este un jucător experimentat… de 28 de ani, dar va fi exact la fel când va avea 35. Va face mereu prostii. Şi asta îl va împiedica să arate cât e de tare”, a spus fostul mijlocaş al lui United.

Pe platoul BT Sport, Scholes a mers şi mai departe: „Cea mai mare problemă pentru el este concentrarea. De multe ori este în lună. Ce a arătat la Bergamo este lipsă de disciplină şi de respect faţă de antrenor şi de coechipieri. Nu cred că le va lipsi dacă nu va mai juca.”

Luna trecută, Sky Sports a scris că Paul Pogba va hotărî în vara anului viitor dacă va rămâne la United, el recunoscând că se simte bine la Torino, oraşul fostei sale echipe, Juventus. Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.