Peste 2000 de întreprinderi mici și mijlocii pot accesa pregătire în tehnologie prin PNRR, conform Cristinei RAȚIU de la Bittnet Training

0
18


Pregătire în tehnologie pentru peste 2000 de IMM-uri, finanțare prin PNRR – declarații Cristina RAȚIU, CEO Bittnet Training

Cristina RAȚIU, CEO Bittnet Training, a afirmat că peste 2000 de întreprinderi mici și mijlocii pot beneficia de programe de pregătire în tehnologie prin PNRR, în cadrul Forumului România Digitală, organizat de Financial Intelligence pe 18 iunie 2024.

Unul dintre aceste programe, finanțat prin PNRR cu sprijinul Autorității de Digitalizare a României, se adresează IMM-urilor și vizează pregătirea acestora în tehnologii emergente și competențe avansate. Cursurile sunt gratuite și fiecare companie poate accesa un cuantum de 17.000 de euro pus la dispoziție de Autoritatea de Digitalizare.

La un an și jumătate de la lansare, furnizorii de formare au fost deja selectați și se fac înscrieri în program. Potențialii beneficiari sunt încurajați să se înscrie, iar echipa Bittnet Training depune eforturi pentru a promova acest program și pentru a sprijini companiile participante.

Cristina RAȚIU a subliniat importanța promovării beneficiilor inteligenței artificiale și a precizat că este esențial să abordăm competențele digitale și să înțelegem cum putem utiliza inteligența artificială în viața de zi cu zi.

Pentru mai multe informații și pentru a intra în contact, accesați site-ul Bittnet Training.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.