Prezența antreprenorului Marius Ghenea și a lui Helmut Duckadam, cunoscut ca „eroul de la Sevilla”, la cea de-a opta ediție a evenimentului Transilvania IT Forum

0
12

Ediția a opta a Transilvania IT Forum se desfășoară la Hotel Mercure Arsenal din Sibiu, în perioada 11-12 iunie 2024, sub tema „De la campioni locali la experți naționali”. Evenimentul se anunță a fi o platformă esențială pentru profesioniștii din domeniul IT, facilitând interacțiuni între liderii industrii și clienți pentru schimb de cunoștințe și discuții relevante.

Cu peste 100 de participanți deja confirmați, această ediție promite să fie deosebită, aducând împreună experți și profesioniști din diverse domenii pentru a discuta inovațiile și tendințele actuale din sectorul IT.

Invitații speciali includ nume precum Marius Ghenea și Dragoș Popescu. Marius Ghenea, antreprenor și investitor renumit, va vorbi despre strategiile de creștere prin digitalizare, în timp ce Dragoș Popescu va sublinia importanța managementului eficient și a leadershipului pentru succesul în afaceri.

Un moment deosebit va fi întâlnirea cu legendarul Helmut Duckadam, care va participa activ la eveniment oferind îndrumare și arbitraj la meciurile de fotbal și la exercițiile de tras la poartă, activități care vor îmbogăți participarea la această ediție. Cunoscut drept eroul de la Sevilla, Duckadam a scrijelit istoria în 1986 când a apărat patru penalty-uri în finala unei competiții europene.

Printre partenerii forumului se regăsesc companii precum Dell, Cisco, HP, Samsung, Aruba, Epson, Bitdefender și Fortinet. Din partea Bittnet Group vor fi prezenți echipele Dendrio, Datatware, Elian, Bittnet Training și Fort.Sursa articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.