QUALITANCE îl numește pe Cristian Anghel în poziția de Managing Director

0
104

QUALITANCE, companie internațională de inovație, tehnologie și inteligență artificială, fondată în România, anunță alăturarea lui Cristian Anghel în echipa de management și numirea sa ca Managing Director. Compania își continuă planurile de creștere prin proiecte complexe de transformare digitală pentru organizații mari, iar rolul lui Cristian Anghel va fi definitoriu în urmarea direcțiilor strategice ale companiei, prin coordonarea echipelor de design, dezvoltare și livrare de servicii.

Cristian Anghel are o experiență de 18 ani în domeniul tehnologiei informației, desfășurată în companii cu activitate în România, Franța și Canada. Anterior QUALITANCE, Cristian a activat timp de 11 ani în Pentalog, companie franceză de tehnologie, unde, în calitate de Delivery Center Manager, a condus echipe mari de ingineri și programatori, distribuite la nivel național. De asemenea, parcursul profesional al lui Cristian include Redline Communications, companie multinațională canadiană de telecomunicații în care și-a adus contribuția timp de 8 ani. De-a lungul carierei, Cristian Anghel a evoluat în toate etapele de dezvoltare profesională – de la programator, inginer senior, technical leader, team leader, customer support product manager până la director de proiect, practices manager și director de centru – dobândind, astfel, o experiență solidă în dezvoltarea și livrarea de servicii de tehnologie pentru organizații mari din categoria „blue chips”, companii mici și mijlocii, inclusiv startup-uri din domenii diferite, precum telecom, retail sau sănătate.

“În strategia noastră de dezvoltare, rămân prioritare parteneriatele cu organizații mari din România și din afara țării, pentru care dezvoltăm proiecte complexe de transformare digitală. Suntem încântați de venirea lui Cristian în echipa noastră și avem încredere  că, prin experiența sa valoroasă în domeniul serviciilor de tehnologie, expunerea la culturi de business diferite și proiectele internaționale de anvergură, vom continua să consolidăm aceste parteneriate valoroase la nivelul de exigență al economiei hiper scalabile în care trăim”, declară Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

“QUALITANCE este compania pe care am privit-o dintotdeauna cu admirație pentru capacitatea de a crea inovație la nivel global și pentru viziunea de a construi rapid business-uri digitale de la zero. Este onorant pentru mine să coordonez acum aceste echipe cu talent extraordinar în engineering și design de produs, care depășesc mentalitatea safe, îmbrățișând direcții curajoase, propice proceselor transformatoare. Sunt convins că, printr-un angajament reciproc cu echipa și clienții noștri, vom construi și mai multă valoare la nivel de industrie și utilizatori”, adaugă Cristian Anghel, Managing Director QUALITANCE.

QUALITANCE este o companie internațională de tehnologie și inovație care creează produse și business-uri digitale pentru organizații globale și startup-uri. QUALITANCE folosește experience design, rapid prototyping, psihologie comportamentală și tehnologii emergente precum AI și Machine Learning pentru a crea produse și servicii digitale inovatoare și pentru a ajuta organizații mari să facă pasul către economia digitală hiper scalabilă a secolului XXI. Compania a fost înființată în 2007 și are aproximativ 200 de angajați în birourile din București, San Francisco, New York și Sydney. Printre clienții QUALITANCE, se numără brand-uri precum Ford, Virgin, IKEA, Deutsche Telekom, Johnson & Johnson și News Corp.

QUALITANCE a fost desemnată de către Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe și Technology Fast 500 EMEA, respectiv Inc.5000 Europe, drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere a veniturilor. În 2017, QUALITANCE a primit titlul de Compania Anului din partea Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS). În 2018, QUALITANCE a primit din partea Bursei de Valori București premiul “Made in Romania”, fiind considerată una dintre companiile care vor contribui la creșterea economiei naționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.