Rareş Bogdan: “Sunt convins că Dacian Cioloş va reuşi să construiască o majoritate, pentru că Diana Șoșoacă și anti-vacciniștii abia așteaptă să-l voteze”

0
86

“Sunt convins că Dacian Cioloş va reuşi să construiască o majoritate, pentru că doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni abia aşteaptă să-l voteze”, a declarat aseară, la Digi 24, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. 

Acesta a mai spus: “Cred că domnul Cioloș va începe discuțiile cu colegii domniei sale, alături de care a dat jos Guvernul Cîțu. Adică cu cei din AUR și PSD. După ce domnia sa va discuta cu cei din AUR și PSD, noi vom sta de vorbă cu domnia sa, într-un dialog absolut normal, civilizat, după ce vom lua o poziție clară, asumată, din partea BPN al PNL.

Întrebat dacă exclude posibilitatea ca PNL să facă parte dintr-un guvern condus de liderul USR, Rareş Bogdan a răspuns: „Nu exclud absolut nimic, dar decizia aceasta nu o ia Rareş Bogdan”.

Rareș Bogdan și Cristian Ghinea au confirmat luni seara, la Digi24, că Dacian Cioloș i-a trimis un SMS lui Florin Cîțu pentru a-l invita la discuții pentru refacerea coaliției și formarea unui nou Guvern. „Se conturează un plan de acțiune, care este foarte simplu. Noi dorim refacerea coaliției de guvernare cu PNL și UDMR”, a spus Ghinea, care a mai menționat că Dacian Cioloș va lansa invitații către PNL și UDMR, pentru ca echipele de negociatori să se întâlnească și să discute despre programul de guvernare și despre structura guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.